PORT BARTON -Palawan

Estándar

Ens trobem a un petit recó de Port Barton, anomenat Sunset Colours Cottage. Ens allotgem en una petita cabanya de fusta i sostres de fulles de palmera, amb només 3 hores d’electricitat diaris, a 30 minuts amb barca hi ha una hora dels poblacions més properes, Port Barton i Sant Vicente.

hh

Aquí no hi han les comoditats que estem acostumats a tenir a casa nostre… però és el paradís!!!

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

Ens llevem de bon matí, els cants dels ocells i els galls del voltant és fan sentir, des de la nostra cabanya contemplem com la costa ha guanyat 50 metres el mar.

jvg

Ens trobem rodejats d’una densa jungla i enmig d’aquesta poblets rodejats de camps d’arròs.  On els nens juguen entre nyus i palmeres. Molt a prop del camí cap a Port Barton, hi ja una petita escola rural, continuem caminant selva endins i no ens estranya trobar-nos amb dues llarguíssimes serps, i ves a saber què més ens observava 🙂

IMG_8650 (2)DCIM104GOPRO

Ja que el gerent del cottage, ens diu que aquí a Palawan hi han mils se serps, dracs de komodo i Monos.

Una de les increïbles experiències que ens emportarem sempre d’aquest magnífic lloc, la sensació de poder nedar, aquest cop de molt a prop amb una Tortuga gegant!! I de poder fer snorkel amb mil coralls de tots colors.

DCIM104GOPRO

Llogant un petit kayak de fusta, podem rodejar la costa fins ha arribar a unes cascades que hi han a una hora i mitja remant més 35 minuts caminant.

DCIM104GOPRO

Sens dubte un magnífic lloc, on venir a perdre’s entre les seves increïbles illes del voltant,  hi on podreu relaxar-vos i recarregar les piles, tot gràcies a l’amabilitat dels propietaris, en Sebastian & John. Merci beaucoup – Salamat -Thank You very much!!!

És hora de marxar cap a una altre població, anomenada el Nido, així doncs ens esperen quatre divertidissimes hores amb Jepney.

IMG_8781

DCIM104GOPRO


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s