BOHOL (CHOCOLATE HILLS) & LOBOC (MONOS)

Estándar

Des de Panglao Island vàrem llogar una moto i  ens vam dirigir a Bohol, a visitar les Chocolate Hills, més de 1268  cons de tons verds i marrons, concentrades en 50 kilòmetres.

IMG_7908 (2)

IMG_7967 (2)

 

Bohol, és una illa a unes 2 hores en moto passant per una carretera plena de vegetació i animals entremig de les cases locals.

 

Al arribar, ja ens vam adonar del canvi climàtic i vegetatiu que hi havia, ens va recordar a altres viatges com (CatBa, a Vietnam).

IMG_8313

A l’entrada de la ciutat hi havia el denominat ‘’Handmade Forest’’, un  immens bosc ple d’arbres, que havien estat plantats per cadascun dels nens que habitaven a Bohol.

IMG_8342 (2)

El paisatge era ple de grans palmeres tropicals entremig de camps d’arròs verdíssims.

Els nens formaven part d’aquest meravellós paisatge, i jugaven amb qualsevol rierol causat per les obres en la carretera.

IMG_8223 (2)

 

Un cop visitades les Chocolate Hills, ens vàrem dirigir a la ciutat del costat que és deia LOBOC, Aquesta tenia un bosc on habitaven els típic i únics al món Monos Filipins, anomenats TARSIER.

Aquesta espècie es característica, ja que és el primat més petit del món, té la capacitat de girar fins a 180 graus el cap i en cas de patir estrès poden arribar a auto lesionar-se i suïcidar-se.

 

IMG_8405

IMG_8414

 

 

Un cop visitada aquesta curiosa espècie de Monos, vam anar a cremar una mica de adrenalina a Loboc Eco Adventura Park. Només cal que veieu el vídeo… sobrevolant el Riu!!

Ara estem ja esperant el Vol al aeroport de Manila que ens durà fins a Puerto Princesa, Palawan!!

 

Salut!

Tati & Quim

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s